Proteïne Poeder Vegan Cacao

XS Natural eiwitpoeder bevat uitsluitend plantaardige ingrediënten en géén kunstmatige zoetstoffen. Deze vetarme, suikerarme eiwit shake is rijk aan aminozuren. Niet alleen goed voor je, dankzij de echte cacaobonen smaakt deze puur natuur eiwitshake ook nog eens bijzonder lekker!

29.95

AARDBEI
CACAO
BANAAN

Je hebt maar één lichaam, en daar wil je zo goed mogelijk voor zorgen. Bij XS Natural begrijpen we dat als geen ander. Geniet zonder zorgen van de heerlijke cacaosmaak! Met deze heerlijke 100% vegan cacao eiwitten voed je jouw lichaam voor optimaal resultaat binnen én buiten de sportschool.

XS Natural eiwitpoeder bevat uitsluitend plantaardige ingrediënten en géén kunstmatige zoetstoffen. Deze vetarme, suikerarme eiwit shake is rijk aan aminozuren. Niet alleen goed voor je, dankzij de echte cacaobonen smaakt deze puur natuur eiwitshake ook nog eens bijzonder lekker!

De smaak komt van echte cacao en niet van kunstmatige smaakstoffen. We hebben niet voor niets gekozen voor cacao als basis ingrediënt, cacao bevat essentiële mineralen, het verbetert je nachtrust, bevat een breed aminozuren spectrum en zit ook nog eens boordevol antioxidanten (20 keer zoveel als blauwe bessen!)

Ook is er gekozen voor stevia als zoetstof, dat 200 keer zoeter is dan kristalsuiker, waardoor de shake laag in calorieën blijft én tegelijkertijd natuurlijk is.

100% vegan cacao eiwitten zijn de perfecte keuze als je een plantaardig dieet volgt. Elke portie bevat 13,5 gram eiwit afkomstig van een mix van vijf bronnen (erwt, zonnebloem, pompoen, pure cacao en lupine).

Over het algemeen hebben dierlijke eiwitten een hoger percentage eiwitten. Wat vaak vergeten wordt, is dat deze vaak eenzijdig zijn. Daarnaast zijn veel vegan eiwitten alleen gemaakt van erwt en of rijst eiwit. XS Natural bevat een breed spectrum aan eiwitten en heeft daarmee een veel groter bereik van opname dan andere eiwitten op de markt. XS Natural plantaardige eiwitten zijn beter voor mens én dier!

Ook handig: dankzij de fijne structuur lost het eiwitpoeder binnen no-time op in je shake, je smoothie en in kwark of yoghurt. Zo heb je geen last meer van klonten!

Ben je geen fan van cacao? Probeer dan ons 100% vegan eiwitpoeder banaan of 100% vegan eiwitpoeder aardbei!

Voordelen

  • 100% Vegan
  • 100% Organisch
  • Lactose- en sojavrij
  • RAW cacao is een superfood
  • Non-GMO
  • Rijk aan aminozuren, vitaminen en mineralen
  • Vet- en suikerarm
  • Heerlijk in shakes, smoothies en in kwark
  • Slechts 113 Kcal per portie!

Ingrediënten

Eiwitten uit: erwt, zonnebloem, pompoen, pure cacao en lupine.
Bijenpollen, Kokos, Johannesbrood, Banaan, Vanille en Stevia Extract.

Gebruik

Voeg één maatschepje toe aan een ¼ liter water (of andere sap/melk naar keuze) voor gebruik goed schudden. Voor persoonlijk advies raadpleeg een voedingsdeskundige.

Voedingswaarde & Aminozuur profiel